آلبالو پلو

آلبالو پلو

مواد لازم :
برنج دو پيمونه
گوشت چرخ شده ٣٠٠ گرم و پياز يكعدد براي گوشت
فيله مرغ ٦ تا و يكعدد پياز براي فيله مرغ
آلبالو ٣٠٠ گرم بدون هسته
شكر ٢٥٠ گرم ( كم و زياد بودن بستگي به ذائقه شما داره)
خلال پسته و زعفرون دم كشيده براي تزيين

؛ طرزتهيه :
ابتدا فيله هاي مرغ رو مكعبي كرده و با پياز نگيني شده به همراه روغن و زرد چوبه و ادويه تفت داده و با نصف استكان آب و زغفرون دم كشيده ميذاريم تا مغز پخت بشه و كنار ميگذاريم .
.
.
حالا گوشت چرخ شده رو به همراه پيازه رنده شده و آرد نخودچي (در صورت تمايل آرد نخودچي يا آرد سفيد) مخلوط كرده و به صورت گلوله كوچيك درست كرده و با روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم ( البته بعضي ها گوشت قلقلي هاي سرخ شده رو با شربت آلبالو مخلوط ميكنند تا كمي ملس بشه لابه لابه ي پلو ميگذارند تا دم بكشه كه من اين كار رو انجام ندادم ) .
.
آلبالو رو شسته و هسته هايش رو در مي آوريم نه طوري كه آلبالو ها له بشوند و با شكر مخلوط ميكنيم ، ميگذارم تا چند ساعت بمونه و بعد پانزده تا بيست دقيقه ميجوشانيم
حالا تمام مواد ما آماده است .

برنج رو آبكش كرده و دم ميكنيم و تا مواد رو روي برنج دم كشيده تزيين ميكنيم و بعضي ها آلبالو و گوشت رو لابه لابه ي پلو دم ميكنند اما من مقداري پلو سفيد رو با شيره آلبالو (شربت آلبالو ) مخلوط كردم و روي پلو تزيين كردم
نوش جان

منبع: خورجينك
ارسالي از طرف يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:samanta_food

لينك هاي مرتيط :

سرويس چيني

سماور

سرويس قابلمه

لوستر

چاي خوري

كتري وقوري


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی, آشپزی ایرانی

تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:54 | نویسنده : تک سیستم |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال